Καλώς ήρθατε στην εταιρία μας

Η εταιρία ΚΑΡΒΟΥΝΗΣ Ε.Π.Ε. ιδρύθηκε το 1986 σαν ατομική εταιρία και δραστηριοποιήθηκε άμεσα στον τομέα της συσκευασίας και τυποποίησης αγροτικών προϊόντων .

Το 2006 μετά από μια ανοδική πορεία είκοσι χρόνων εδραίωσης, μετατράπηκε σε εταιρία περιορισμένης εύθηνης (Ε.Π.Ε.) επεκτείνοντας τις δραστηριότητες της ώστε να καλύψει την διεθνή και εγχώρια αγορά με όσο τον δυνατό καλύτερο τρόπο.

Οι κτιριακές εγκαταστάσεις ανέρχονται στα 2.500 τ.μ. συσκευαστήρια, ασφαλής χώρος φύλαξης προϊόντων, υπέρ σύγχρονα μηχανήματα συσκευασίας και ψυκτικούς θαλάμους χωρητικότητας 1.500.000 κιλών, ελεγχόμενης ατμόσφαιρας .

Οι ιδιόκτητες καλλιεργήσιμες εκτάσεις μας ανέρχονται στα 450 στρ. διασφαλίζοντας υψηλή ποιότητα καλλιέργειας των προϊόντων μας.
Η εταιρία μας διαθέτει στόλο μηχανημάτων καλλιέργειας και συγκομιδής, αλλά και για την μεταφορά των προϊόντων μας οπουδήποτε και για οποιοδήποτε φορτίο. Η διανομή των προϊόντων μας γίνεται με ιδιόκτητα φορτηγά – ψυγεία στις κεντρικές αποθήκες των πελατών μας.
Τέλος η εταιρία μας λόγο της αναγνωρισμένης ποιότητας στην διεθνή και ελληνική αγορά, διαθέτη και πιστοποιητικά εγγυημένης ποιότητας.

ISO 9001, ΕΛΟΤ 1416 HACCP, ΕΛΟΤ ΕΝ ISO 22000:2005